Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی مازندران گفت: نشاط و امید در مردم بر خلاف باور عموم که باید از طریق اقتصادی می‌شود تزریق کرد باید از طریق برنامه‌های فرهنگی به این مسئله ورود پیدا کرد.به گزارش بلاغ،آرزو ولی‌پور در حاشیه مراسم (صبح شعر خواهر خورشید) در گفت‌وگو با خبرنگاردر شهرستان ساری اظهار کرد: انجمن گوهرشاد در چند ماه گذشته در مازندران ایجاد شد و مرکزیت آن در آستانه قدس است و در استان‌های دیگر نیز هسته مرکزی آن تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی هدف از این نشست شعر را ایجاد نشاط اجتماعی و فرهنگی و امید اجتماعی دانست و افزود: نشاط اجتماعی جزء شعارهای اساسی و پایه‌ای مازندران است که باید به آن دست پیدا کنیم و نشاط و امید در مردم بر خلاف باور عموم که باید از طریق اقتصادی می‌شود تزریق کرد باید از طریق برنامه‌های فرهنگی به این مسئله ورود پیدا کرد تا نشاط در جامعه شکل بگیرد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی مازندران تصریح کرد: اگر در مردم فرهنگ‌سازی شود نگاه مردم به مشکلات اقتصادی تغییر می‌کند و وظیفه دستگاه‌های فرهنگی این است که آرامش را به چهره مردم بیاورند.

این مسؤول بیان کرد: می‌توان با احساس دل با بارگاه امام رضا(ع) ارتباط برقرار کرد و اگر این ارتباط عاطفی در مردم شکل بگیرد نشاط درونی در مردم نمی‌میرد و در خیلی از مردم نشاط درونی مرده و تعریف آنها از نشاط در جامعه یک تعریف کاذب است و تعریف خاصی هم ندارد.

ولی‌پور بیان کرد: هدف ما ایجاد امید و نشاط اجتماعی است و از ائمه اطهار مدد می‌گیریم در برنامه‌های مختلف با برگزاری نشست‌های اینچنینی از قدرت شاعران و از قدرت نفوذ شعر استفاده می‌کنیم که این هوای تازه را شاید در فضایی که جامعه خسته باشد، روح را به کالبد جامعه بدمیم.

وی با بیان اینکه جامعه ما افسرده است، اظهار کرد: مدیرانی که در فضای کاری قرار دارند باید رضایت را به زندگی مردم برگردانند و مهم نیست از چه طریقی باشد و همیشه پول و بحث اقتصادی برای شاد بودن مطرح نیست.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی مازندران با بیان اینکه سنگر فرهنگی را مقدم بر سنگر اقتصادی می‌دانم، یادآور شد: اگر فرهنگ‌سازی خوبی صورت بگیرد در حوزه اقتصادی و عمرانی موفق‌تر عمل خواهیم کرد.

در پایان مراسم از هشت بانوی شاعره در نشست صبح شعر خواهرخ ورشید تجلیل شد.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۷۲۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود

به گزارش خبرنگار مهر، عباسعلی وفایی نژاد بعدازظهر دوشنبه در نشست هم اندیشی بررسی راهکارهای تحقق شعار سال در صنعت آردسازی تصریح کرد: نگاه ویژه نظام به بخش اقتصاد، نشانگر این است که اقتصاد جز مباحث پردغدغه و پرچالش ماست و سعی بر این خواهد بود با استفاده از تمام ابزارهای موجود به سمتی حرکت کنیم که خودباوری و خوداتکایی را به عرصه ظهور برسانیم.

وی همچنین اظهار داشت: در هر زمینه‌ای که دولت با اراده قوی و متعهدانه حضور داشته باشد، بخش خصوصی نیز همراهی و حضوری موفق خواهد داشت.
وفایی نژاد افزود: دولت صرف نظر از همه کاستی‌ها و فشار تحریم‌ها همه تلاش و همیت خود را در جهت پویایی اقتصاد کشور انجام می‌دهد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با بیان اینکه بخشی از کار ما حمایت و پشتیبانی از تولید محصولات کشاورزان است، اظهار داشت: در سال گذشته با همراهی کارخانجات آرد استان بیش از ۱۱۸ هزار تن گندم از کشاورزان مناطق دشت و بالادست استان با شرایط خاص حمایتی خریداری شد، به نحوی که با تدابیر صورت گرفته حمایت مناسب کشاورزان را در بر داشته و با مدیریت صحیح و همراهی کارخانجات آرد استان، کیفیت آرد نیز تضمین شود.

وی افزود: در استان مازندران ۲۱ کارخانه آرد داریم که با بهسازی و نوسازی و توسعه انبارها، سیلو و تجهیزات آزمایشگاهی، تحول و به روزرسانی مناسبی را داشته و برای ارتقای کیفیت تولید آرد سرمایه گذاری می‌کند.

وفایی نژاد تصریح کرد: شیوه نامه درجه بندی کارخانجات در شرف نهایی شدن در کارگروه استان و رفع نواقص و چالش‌ها است و بزودی عملیاتی خواهد شد.
وی تصریح کرد: با راه اندازی سامانه درجه بندی، کارخانجات آرد با ارتقای تجهیزات و بروزرسانی امکانات، امتیاز و رتبه آنها افزایش خواهد یافت.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱ تلاش کردیم از انحصار واردات از طریق بنادر جنوبی کاسته شود و فعالیت‌های تجاری به سمت بنادر شمالی سوق داده شود، اظهار داشت: طی سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ کالاهای اساسی گندم و روغن را از طریق بنادر استان مازندران وارد کشور کردیم اما در سال ۱۴۰۲ به دلیل کاهش ضرورت تأمین و دیگر موارد، تأمین کالاهای اساسی از طریق بنادر شمالی کشور متوقف شد.

وی با بیان این مطلب افزود: تمام تلاش دولت در حمایت از تولید کالاهای اساسی و خودکفایی در آن انجام خواهد شد اما به منظور تأمین ذخیره استراتژیک و حفظ امنیت غذایی در کشور، رایزنی‌های لازم انجام شد تا در سال جدید فاز اول گندم خریداری شده از کشورهای حاشیه دریای خزر بزودی از طریق بنادر مازندران وارد کشور شود

کد خبر 6092230

دیگر خبرها

  • ۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای گردشگری دریایی در مازندران صادر شد
  • سید محمد خاتمی: کشور در شرایط حساسی به سر می‌برد/ چشم امید ما برای عبور از بحران‌ها و گشودن افق‌ها به دانشگاه است/ اولین کار مجلس هفتم تثبیت قیمت‌ها بود و دیدیم که تورم روز به روز افزایش پیدا کرد
  • «بی حجابی» گره‌ای که با دست باز می‌شود
  • اقدامات فرهنگی باید باعث امیدآفرینی در جامعه شود
  • سید محمد خاتمی: کشور در شرایط حساسی به سر می‌برد/ چشم امید ما برای عبور از بحران‌ها و گشودن افق‌ها به نهاد دانشگاه و دانشگاهیان است/ اولین کار مجلس هفتم تثبیت قیمت‌ها بود و دیدیم که تورم روز به روز افزایش پیدا کرد
  • تزریق گاز به خطوط لوله ۶ روستای شهرستان سوادکوه
  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • زکات مستحبی گره های اقتصادی جامعه را می گشاید
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود
  • مردم‌محور بودن اساس و پایه فعالیت‌های جمعیت هلال‌احمر است