Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیین اختتامیه نخستین جشنواره منطقه ای شعر صلح، دوستی و امید در خراسان شمالی برگزار شد و طی آن برگزیدگان بخش های مختلف تقدیر شدند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ هیئت داوران نخستین جشنواره شعر صلح، دوستی و امید از 700 اثر ارسالی هنرمندان پنج استان به دبیرخانه جشنواره، 470 اثر را در مرحله نهایی ارزیابی کردند که شب گذشته طی مراسم اختتامیه این جشنواره، برگزیدگان بخش های مختلف معرفی و تقدیر شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

هیئت داوران نخستین جشنواره منطقه ای شعر صلح، دوستی و امید متشکل از رویا شاه حسین زاده، نرگس برهمند، محمد جواد آسمان، محمد صیاد، محمود اکرافی فر، محمد حصاری، صادق آدینه، ناصررهنما، یحیی علوی فرد و حبیب الله صفرزاده برگزیدگان بخش های مختلف این جشنواره را به شرح ذیل اعلام کردند:

 

در بخش شعر سپید:

 بهمن نشاطی از گنبد کاووس، امان الله میرزایی از مشهد، فرهاد گلستانه از مشهد، رزا رودینی از مشهد و مونا اکبریان از گرمسار

 

در بخش شعرکلاسیک:

سعید تاج محمدی از کاشمر، حمید رستمی از شاهرود، فاطمه زالنژاد از چالوس، بهنام کیانی از نیشابور و حسن حاتم نژاد از بجنورد

 

بخش جنبی چهل سالگی انقلاب:

مصطفی توفیقی از مشهد

 

بخش جنبی صلح در قرآن:

 محمد بهادر مایوان از بجنورد

 

بخش ادبیات کودک و نوجوان:

مرضیه ملکیان از گرگان

 

بخش نوقلم:

علی غلامزاده از شیروان،

 

بخش گویش کرمانجی:

 ندا محمودی از شیروان

 

در بخش گویش تاتی:

عباسعلی حشمتی از نیشابور

 

در بخش گویش ترکی:

 پروانه قربانی از مشهد

 

گویش ترکمنی:

عبدالخالق آدمی از گنبد کاووس

 

گفتنی است؛ آیین اختتامیه نخستین جشنواره منطقه ای شعر صلح، دوستی و امید در خراسان شمالی چهارشنبه شب با حضور مسئولان استانی و شاعران برجسته پنج استان، در مجمتع فرهنگی و هنری گلشن بجنورد برگزار شد.

 

 

 

پایان پیام/71

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد مجلس شورای اسلامی خبرگزاری شبستان اصفهان انتخابات استان بوشهر مجلس انتخابات مجلس جشنواره شعر صلح و دوستی هلال احمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۲۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد

محمد بن سلمان ـ ولیعهد عربستان ـ از توسعه مسجد تاریخی «قُبا» در شهر مدینه، از زمان تأسیس آن در سال اول هجری، خبر داد.

غنی‌سازی تجربه‌های مذهبی و فرهنگی برای زائران و بهبود کیفیت زندگی تحت چشم‌انداز ۲۰۳۰ از جمله محورهای این پروژه اعلام شده است.

این پروژه، مسجد قبا را به همراه ۵۷ مکان تاریخی دیگر گسترش می‌دهد. این امر ارتباط بین این بناهای دیدنی و سایر مکان‌های میراثی را افزایش می‌دهد و یک نقطه تاریخی ایجاد می‌کند که بناهای تاریخی را به نمایش می‌گذارد.

برای این طرح، بودجه یک میلیارد دلاری در نظر گرفته شده و پس از پایان پروژه ظرفیت مسجد قبا به ۶۶ هزار نفر می‌رسد و مساحت آن نیز بالغ بر ۷۲ هزار متر خواهد بود که به بیانی دیگر ۱۰ برابر مساحت کنونی مسجد است.

مسجد قبا نخستین مسجد جهان اسلام است که در بیرون شهر مدینه قرار دارد و در روایت‌ها آمده است که نخستین سنگ‌های بنای آن توسط حضرت محمد (ص) پس از مهاجرت از مکه به مدینه گذاشته شد.

مقام‌های عربستان سعودی در راستای «راهبرد گردشگری کشور»، ‌توسعه چندین پروژه مختلف را آغاز کرده‌اند که از جمله آن‌ها به پروژه «نئوم» ‌(NEOM) می‌توان اشاره کرد که یک کلان‌شهر با بودجه ۵۰۰ میلیارد دلار است. مقام‌های این کشور امیدوارند «نئوم» و دیگر ابرپروژه‌های آنها به قطب گردشگری جهانی تبدیل شود.

گردشگری در واقع ستون «چشم‌انداز ۲۰۳۰» عربستان است که طرحی بلندپروازانه برای مدرن کردن و تنوع بخشیدن به اقتصاد عربستان و کاهش وابستگی آن به نفت به شمار می‌آید، که توسط محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در سال ۲۰۱۶ از آن رونمایی شد. هدف از این طرح، تغییر وضعیت پادشاهی نفتی با سابقه نه چندان مناسب در حوزه حقوق بشر به یک مقصد توریستی سطح بالاست.

بر اساس اعلام سازمان جهانی گردشگری، عربستان سعودی در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۱۹ افزایش ۵۶ درصدی در تعداد گردشگران ورودی را ثبت کرد. گزارش این سازمان همچنین حاکی از آن است که این کشور در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۱۹ به نرخ قابل توجه بازیابی گردشگری با ۱۵۶ درصد در تعداد گردشگران ورودی دست یافته است.

عربستان در کنار تلاش برای افزایش گردشگران سیاحتی، طرح‌های ویژه‌ای را نیز برای ترویج گردشگری مذهبی خود در دستور کار داده است و بر اساس چشم‌انداز ۲۰۲۳ این کشور، ۳۰ مسجد تاریخی در این کشور در برنامه توسعه و مرمت قرار دارند.

دیگر خبرها

  • جشنواره دست سازه ها در بجنورد
  • جشنواره ملی تقدیر از کارگران نخبه، گروه‌های کارگری و واحدهای نمونه
  • سد طالبان بر مسیر «دوستی»
  • پیام سردار تنگسیری به کشورهای منطقه از خلیج فارس
  • سلطانی نخستین نشان ایران را قطعی کرد
  • نخستین مدال ایران قطعی شد
  • نخستین مدال ایران قطعی شد/ شعبان از دور رقابتها کنار رفت
  • زمان برگزاری نخستین جشنواره پایان‌نامه برتر حقوقی
  • رقابت های بوکس قهرمانی آسیا؛ نخستین مدال ایران قطعی شد
  • نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد