Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@21:12:42 GMT

امید بهترین درمان برای این روزهای کرونایی است

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۲۶۲۲۵

امید بهترین درمان برای این روزهای کرونایی است

شیوع ویروس کرونا تجربه متفاوتی از زیست و زندگی را برای انسان‌های سراسر جهان به‌وجود آورده است. تجربه‌ای که این روزها از آن به‌عنوان قرنطینه خانگی یاد می‌شود. به گفته کارشناسان امر درمان یعنی کادر درمان، پرشکان و پرستاران متعهدی که با تعبیر واژه ایثار و از جان گذشتگی به شکل خستگی‌ناپذیر در خط مقدم مبارزه در حال مجاهدتی بی‌مثال هستند؛ برای تحقق شعار شکست کرونا یکی از اصلی‌ترین مواردی که می‌تواند به قطع زنجیره شیوع این ویروس مرگ‌بار منتج شود در خانه ماندن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعطیلی فعالیت‌های فرهنگی و هنری در کنار تعطیلی بسیاری دیگر از فعالیت‌هایی که زیست اجتماعی انسان‌ها را معنا می‌داد، اتفاقی است که طی بیش از یکی، دو ‌ماهه اخیر جامعه ایران را همراه خود کرده است؛ به‌ویژه در این ایام که درحال سپری روزهای متفاوت فروردین ماه ۱۳۹۹ هستیم.

تلاش تمام آحاد جامعه برای تحقق شعار شکست دادن کرونا از یک‌سو و ازسوی دیگر برنامه‌ریزی مسئولان و دست‌اندرکاران کلان کشور در مسیر متوقف کردن زنجیره شیوع کرونا و بازگشت فضای زیست اجتماعی به حالت عادی از مهم‌ترین اتفاقات و برنامه‌هایی است که در دستور کار تمامی مسئولان قرار گرفته است.

تردیدی در این مهم وجود ندارد که برای به بار نشستن تلاش مسئولان، اتحاد؛ همدلی و همراهی آحاد مردم از مهم‌ترین اتفاقاتی است که می‌تواند به تسریع قطع زنجیره شیوع کرونا و شکست دادن این ویروس مرگ‌بار در جامعه منتج شود.

در راستای فعالیت تمام دست‌اندرکاران، برنامه ریزان و متولیان کلان بخش‌های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی جامعه، اهالی فرهنگ و هنر از نویسندگان و شاعران گرفته تا مترجمان، منتقدان و پژوهشگران نیز دست در دست یکدیگر دادند تا با همراهی پویش‌های اجتماعی شکل گرفته در مسیر شکست این ویروس هم سهم و دین خود را ادا کنند و از دیگر روی همراهی خود با آحاد مردم جامعه را این‌بار در قامت و جبهه‌ای دیگر به اثبات رسانند.

اهالی فرهنگ و هنر با همراهی خانه کتاب به‌عنوان بازوی فرهنگی یار مهربان در حوزه معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با راه‌اندازی دو پویش #تندرست_باش_ای_ایران و #بهار_نزدیک_است؛ طی روزهای تعطیلات نوروزی ۱۳۹۹ و ادامه روزهای رعایت فاصله اجتماعی افراد جامعه تلاش کرده‌اند تا با صحبت‌ها، پیام‌ها و یا دل‎نوشته‌هایی علاوه بر ادای سهم خود در تحقق هرچه بیشتر دعوت مردم به خانه ماندن و گسترش و توسعه پویش‌های نام‌برده مشارکت هرچه بیشتر آحاد مردم را برای صرف فعل اتحاد و همدلی در مسیر شکست دادن ویروس کرونا در کشور ادا کنند.

یکی از این افراد رضا کاظمی شاعر، پژوهشگر و منتقد ادبی کشورمان است. کاظمی با پیوستن به دو پویش #تندرست_باش_ای_ایران و #بهار_نزدیک_است؛ پیام خود را در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی از یک‌سو و ازسوی دیگر در فضای مطبوعاتی منتشر کرده است. او در این پیام آورده است:

با سلام و احترام به همه شما دوستان. در شرایط حاضر علاوه بر توصیه‌های پزشکی که متخصصان دارند و همه ما سعی در رعایت آنها داریم، توصیه مکمل دیگری هم مطرح است و آن اینکه تا جایی‌که امکان دارد از منزل خارج نشویم. مسلماً شرایط قرنطینه سختی‌های زیادی دارد ولی چون اولویت حفظ جان و سلامت خود، خانواده و همشهریانمان است؛ باید تحمل کنیم. ازآنجایی‌که در خانه ماندن بی‌حوصلگی و کسالت با خود به‌همراه دارد پس باید برایش چاره‌ای پیدا کرد. مسلماً هر کس در فضای فعالیت‌های خود چاره‌ای را پیشنهاد می کند. من هم به‌عنوان یکی از اعضای خانواده اهل قلم و هنر پیشنهادم مطالعه کتاب‌های خوب و مورد علاقه‌مان؛ دیدن فیلم‌های سینمایی یا مستند و تله تئاترهای ارزشمند است و البته امید که بهترین درمان است.

مروری بر کارنامه فرهنگی رضا کاظمی

رضا کاظمی متولد ۴ آذر ۱۳۴۹ در تهران؛ شاعر، پژوهشگر و منتقد ادبی کشورمان؛ تحصیل‌کرده دو رشته دانشگاهی عمران در دانشگاه گیلان و طراحیِ دکوراسیونِ داخلی در واحد هنر دانشگاه تهران است.

کاظمی فعالیت‌های ادبی خود را در دو زمینه شعر و داستان از سال ۷۴ آغاز کرد و به زعم خود از سال ۷۸ به‌طور جدی‌تری آن فعالیت‌ها را پی گرفته است. وی اولین کتاب خود را در سال ۷۹ در گونه ادبیات عاطفی جنگ منتشر کرد.

کاظمی بعد از چندین سال تجربه سُرایشِ شعر کوتاه و بلندِ عاشقانه در فضای ادبیاتِ جنگ و انتشار مجموعه‌هایی در همان فضا، سال‌هاست که دیگر به صورت اختصاصی در حیطه شعر کوتاهِ آزاد - خاصه شعرِ کوتاهِ کوتاهِ عاشقانه - به صورت حرفه‌ای فعالیتِ می‌کند.

کاظمی در چهار سالِ اخیر، دبیر بخشِ داستانِ سایتِ دو زبانه‌ی فارسی - آلمانیِ اثر بوده و هست. هم‌چنین خبرنگار بین‌المللیِ مجله‌ مذکور... دو مجموعه شعر از میان کتاب‌هایش به‌عنوان کتاب سال در ادبیات جنگ برگزیده شده است.

تعدادی از داستان‌هایش در مسابقات و جشنواره‌های داستانیِ مطرح، رتبه‌های قابل توجهی آورده‌اند. تعداد زیادی از شعرهای رضا کاظمی تا به حال به زبان‌های انگلیسی، آلمانی، روسی، فرانسوی، کُردیِ عراق، عربی و آذری ترجمه شده است.

بر اساس زندگی و شعرهای رضا کاظمی فیلم مستندی تحت عنوان هنوز بوی عاشقی می‌دهم به کارگردانی ابراهیم سعیدی‌نژاد ساخته شده است.

در فضای هنر، فعالیت‌هایی در ضمینه‌های نقاشی، نقاشی‌خط، خوشنویسی و کاریکاتور داشته و دارد. چهار نمایشگاه انفرادی در زمینه کاریکاتور و دو نمایشگاه خوشنویسی و نقاشی از جمله این فعالیت‌ها به شمار می‌روند.

کتاب‌هایی چون  بیا کمی بارانی‌تر باشیم بانو!، نشر مدیا سال ۷۹، بانوی قصه‌های مادر - شعر بلندِ به‌هم پیوسته - نامزد دریافت جایزه یک رُبع قرن ادبیات جنگ، ماه در حوضِ بی‌ماهی (۱۳۸۴)، پستچی جای نامه تنهایی آورد (۱۳۸۵)، یک سبد خاطره، یک سینه حرف برگزیدهٔ اولِ کتابِ سالِ شعر جنگ  سال ۸۵، پابرهنه تا ماه برگزیدهٔ دوم کتابِ سالِ شعر جنگ سال ۸۷، گپی با فروغ فرخ‌زاد در غروب‌های ظهیرالدوله - تحقیق و نثر ادبی - سال ۸۴؛ تا دست به قلم می‌برم، سراغِ تو را می‌گیرند کلمات! (۱۳۹۲) و سردم است، کمی آواز عاشقانه بخوان! (۱۳۹۳) هر دو از نشر نیماژ تنها بخشی از کارنامه ادبی رضا کاظمی را شکل می‌دهند.

برچسب‌ها ویروس کرونا موسسه خانه کتاب ایران شعر کتاب ادبیات پروندهٔ خبری پویش اجتماعیِ سهم من در کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا موسسه خانه کتاب ایران شعر کتاب ادبیات ویروس کرونا موسسه خانه کتاب ایران شعر کتاب ادبیات رضا کاظمی فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۶۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح خط لوله فاضلاب و ایمن‌سازی خیابان شهیدان کاظمی انجام شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از اصلاح خط لوله فاضلاب و ایمن‌سازی خیابان شهیدان کاظمی خبر داد.

منصور شیشه‌فروش در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا درباره اتمام عملیات ایمن‌سازی خیابان شهیدان کاظمی اظهار کرد: ایمن‌سازی محلی که در این خیابان نشست کرده بود و سبب آسیب به خط لوله قدیمی انتقال فاضلاب شده بود، انجام شد.

وی افزود: در راستای ایمن‌سازی خیابان مذکور خاک‌برداری و پرسازی محل توسط شرکت آب و فاضلاب انجام شد.

کد خبر 749547

دیگر خبرها

  • اصلاح خط لوله فاضلاب و ایمن‌سازی خیابان شهیدان کاظمی انجام شد
  • بهترین منابع جمع‌بندی کنکور (تجربی، انسانی و ریاضی)
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • فعالیت سامانه بارشی در کرمانشاه شدت می یابد
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ماز مارکت؛ بهترین سایت برای خرید کتاب کمک درسی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دمیده شدن دوباره امید در کالبد دریاچه ارومیه/ حال خوش این روزهای نگین فیروزه‌ای آذربایجان
  • برای تقویت میدان کتاب کودک و نوجوان چه باید کرد؟