Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه گروه علم و آموزش ایرنا از مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر پوران دابویی در خصوص این تحقیق گفت: کیفیت زندگی در بیماران مبتلا به سرطان موضوع مهمی است و بر جنبه های مختلف زندگی بیماران تأثیر می گذارد. گروه درمانی حمایتی به اکثر زنان مبتلا به سرطان سینه کمک می کند تا بیماری خود را درمان کرده و عود بیماری کاهش پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در همین راستا مطالعه ای به منظور بررسی تأثیر شعر درمانی "به عنوان روشی که هیچ خطری برای بیمار ندارد" بر کیفیت زندگی بیماران مبتلا به سرطان انجام شد. در مجموع ۹۱ شرکت کننده در این پژوهش به دو گروه شعر درمانی (۳۱ نفر) و گروه کنترل (۶۰ نفر) تقسیم شدند که شش جلسه در هفته شعردرمانی برگزار شد.

دابویی با اشاره به اینکه  پرسش نامه های امید و کیفیت زندگی توسط بیماران قبل، یک هفته و ۲ و ۶ ماه پس از مداخله تکمیل شد. افزود: نتایج حاصل از مطالعه حاضر نشان داد شعر درمانی بدون اینکه هیچ عوارضی در بیماران داشته باشد، باعث افزایش امید و کیفیت زندگی یک هفته، ۸ هفته و ۶ ماه پس از مداخله می شود.

پروفسور محمد اسماعیل اکبری رییس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی خاطر نشان کرد: با توجه به نتایج این مطالعه شعر درمانی گروهی می‌تواند روش روان‌درمانی خوبی برای افزایش کیفیت زندگی و امید در بیماران مبتلا به سرطان پستان باشد.

نتایج این پژوهش در مجله معتبر علمی INTERNATIONAL JOURNAL OF CANCER MANAGEMENT  به  چاپ رسیده است. همچنین نتایج حاصل از این تحقیق در کتابی با عنوان شعر درمانی در سرطان تالیف دکتر پوران دابویی با همکاری پروفسور محمد اسماعیل اکبری به چاپ رسیده است.

برچسب‌ها شعر سرطان سینه کتاب مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه شهید بهشتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شعر سرطان سینه کتاب شعر سرطان سینه کتاب مبتلا به سرطان کیفیت زندگی شعر درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۲۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، نوشابه‌های رژیمی در تابستان ۱۹۸۲ میلادی به بازار عرضه شده و موجب شگفتی افراد زیادی شدند و طبق ادعای شرکت کوکاکولا این نوشابه‌های زیرو یا با شکر صفر ضرری برای سلامتی افراد ندارد.

بیشتر بخوانید: الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟

نوشابه‌های رژیمی راهی برای جلوگیری از وجود قندهای افزودنی هستند، اما اخیراً نوشابه‌هایی با نام «زیرو» نیز کنار آن‌ها وارد بازار شده‌اند. کوکاکولا یک نمونه محبوب از این برندهاست.

به گفته شرکت کوکاکولا هر دو نوشیدنی بدون قند و کالری هستند. با این حال، چرا نوشیدنی ها طعم متفاوتی دارند؟ تفاوت اصلی این است که نوشابه رژیمی با آسپارتام شیرین می‌شود، در حالی که نوشابه زیرو حاوی شیرین کننده‌ای به نام آسه سولفام پتاسیم یا Ace-K است.

در حالی که پزشکان هر دوی این شیرین‌کننده‌ها را سم کامل می‌خواند، اما واقعیت این است که هر دو مورد تایید اداره دارو و غذای آمریکا (FDA) هستند و در حد طبیعی ایمن تلقی می‌شوند.

گفته می‌شود مصرف آسپارتام با افزایش خطر ابتلا به سرطان مرتبط است، اما به نظر می رسد که تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

پروفسور لارنس یانگ، انکولوژیست در دانشگاه وارویک به نشریه سان گفت: ارتباط مصرف آسپارتام با افزایش خطر ابتلا به سرطان همچنان بحث برانگیز است.

مانند بسیاری از خطرات مرتبط با رژیم غذایی و بیماری، این هشدار می دهد که ما باید در مصرف بیش از حد شیرین کننده های مصنوعی احتیاط کنیم، زیرا در خوردن گوشت های فرآوری شده و سایر انواع غذاهای ناسالم زیاده روی می کنیم.

آژانس بین المللی تحقیقات سرطان (IARC)، واحد تحقیقات سرطان WHO اعلام کرد که این ایده که آسپارتام ممکن است باعث سرطان (به ویژه سرطان کبد) در افراد شود، بر اساس شواهد محدودی است.

منبع: اطلاعات آنلاین

انتهای پیام/

کد خبر: 1228726 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • (ویدئو) مهاجر مبتلا به سرطان برنده جایزه بخت آزمایی یک میلیارد دلاری شد
  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • آلومینیومی‌ها در کنار کودکان مبتلا به سرطان
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس