Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان گفت: یکی از روش‌های تزریق امید به جامعه، نگاشتن شعر و داستان است و نویسندگان و شاعران در این زمینه متولی تزریق هستند.

امرالله حسنی شامگاه دیروز (۳۰ تیرماه) در آیین اختتامیه یازدهمین جشنواره شعر و قصه استان زنجان، با اشاره به نقش مهم شعر و داستان در بیان حقایق، عنوان کرد: یکی از مهم‌ترین ابزار بیان حق و حقیقت، شعر و داستان است؛ چرا که به وسیله نویسندگان و شاعران حقایق مکتوب و آشکار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سابقه برگزاری این جشنواره، اظهار کرد: از سال ۷۹ این جشنواره به همت انجمن فرهنگی اشراق زنجان در حال برگزاری است و امسال این توفیق نصیب اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی شد تا در برگزاری یازدهمین دوره این جشنواره سهیم باشد.

این مسئول با اشاره به لزوم استقرار امید در جامعه برای رشد و تعالی، بیان کرد: در صورت از بین رفتن امید در هر جامعه‌ای، مرگ آن جامعه حتمی است و داستان‌نویسان و شاعران نقش بسیار مهمی را در استقرار امید و انگیزه در یک ملت ایفا می‌کنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان افزود: منظور از تزریق امید، پرداختن به دروغ و تملق نیست، بلکه بیان حقیقت و ثبت وقایع بدون کم و کاست برای مردم است.

حسنی با اشاره به نقش نویسندگان و شاعران در تثبیت تاریخ انقلاب، تصریح کرد: از ابتدای انقلاب تاکنون که ۴۳ سال می‌گذرد، ملت ایران حوادث بسیاری را از پیش چشم گذرانده‌اند و به لطف قلم نویسندگان و شاعران، این وقایع در تاریخ ایران ماندگار شده است.

وی با اشاره به جایگاه هنر و ادبیات در استان زنجان، خاطرنشان کرد: طی چند روز گذشته رویدادهای بسیار خوبی در استان در راستای شناساندن مفاخر هنر و ادب زنجان برگزار شد و این موضوع باعث خرسندی است، زیرا نشان‌دهنده فرهنگ غنی و ذائقه هنردوست مردم فهیم استان زنجان است و امیدواریم در آینده نیز شاهد برگزاری بهتر این رویدادها باشیم.

به گزارش ایسنا، در اختتامیه این جشنواره از برگزیدگان تجلیل شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری زنجان جشنواره شعر داستان نویسی فرهنگ و ارشاد اسلامی نویسندگان و شاعران استان زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۹۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴۰ نیروی فنی جذب هنرستان‌های زنجان می‌شوند

به گزارش خبرنگار مهر، علی اسماعیلی ظهر سه‌شنبه در نشست خبری به مناسبت گرامیداشت هفته بزرگداشت معلم اظهار کرد: امسال میزبان بیش از ۲۲۷ هزار دانش آموز از مقطع پیش دبستانی تا پایه دوازدهم بودیم.

وی با بیان اینکه ۱۴ هزار و ۵۹۵ همکار در ارائه خدمات و برنامه‌های آموزشی و تربیتی شرکت دارند، تصریح کرد: دو عرصه در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مهمترین محل رخدادهای آموزشی و تربیتی است که شامل مدرسه و نیروی انسانی و معلمان می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به اینکه امسال بزرگداشت هفته معلم با شعار ویژه «همه مدیون توایم» عنوان کرد: وقتی صحبت از معلم می‌کنیم صحبت از جایگاه معلمی و تاثیر آن در جامعه بوده و بسیاری از دستاوردهای جامعه ماحصل فرهنگ آموزش عالی و تعلیم و تربیت است.

وی در مورد نوسازی و احداث مدارس جدید یادآور شد: سال گذشته اداره نوسازی و تجهیز مدارس ۲۱۸ کلاس در سطح استان تحویل داد که این رقم در ۲۰ سال گذشته بی‌سابقه است.

اسماعیلی با بیان اینکه در عین وجود مدارس تخریبی، مدارس نوساز و منظم هم داریم، خاطرنشان کرد: بعضی از مدارس به لحاظ فیزیکی فرسوده است اما از لحاظ کیفیت آموزش و جایگاه تربیتی در سطح ممتاز است و در هیچ کجای استان هیچ مدرسه‌ای به حال خود رها نشده است.

وی در مورد کاهش سطح دانش دانش‌آموزان باید نگاه واقع بینانه داشته باشیم، ابراز کرد: ممکن است بخشی از جامعه دانش‌آموزی علاقه‌ای به روند تحصیلی نداشته باشد اما آموزش و پرورش وظایف خود را برای تربیت آن‌ها انجام می‌دهد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در مورد جذب نیروهای معمم بیان کرد: از جامعه روحانیون ۲۳ نفر از حوزه در آزمون‌ها پذیرفته شدند و در رشته‌های مرتبط با توانایی مشغول خدمت هستند.

وی با اشاره به اینکه میزان خروج نیروها از آموزش و پرورش به دلیل نیاز به معلم در این نهاد در دو سال اخیر کاهش یافته است، تاکید کرد: تدبیری اتخاذ کردیم که کلاس‌ها خالی نماند و بعد از رتبه‌بندی بیش از ۱۰۰ نفر در صف ورود به آموزش و پرورش از دستگاه‌های دیگر هستند.

اسماعیلی از جذب ۱۴۰ نفر نیروی فنی برای اشتغال در هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای خبر داد و گفت: در بحث نیروهای کیفیت بخشی نیز ۱۴ اردیبهشت ورود نیروها را پیش‌رو داریم.

وی با اشاره به اینکه مدارس کانکسی بالای ۱۰ نفر نداریم مگر به دلیل بعد مسافت که به مدارس موجود برای سایر پایه‌ها ضمیمه شده باشد، عنوان کرد: از طرفی توسعه شهرک‌های اقماری نیاز به تاسیسات زیربنایی از جمله مدارس دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان ادامه داد: در دوره‌ای بخش قابل توجهی از اعتبارات به روستاها اختصاص یافت و مدارس خوبی در آن‌ها ایجاد شد که به دلیل مهاجرت در حال حاضر بلااستفاده مانده و آن‌ها را در مسیر فروش قرار می‌دهیم.

کد خبر 6093150

دیگر خبرها

  • «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد
  • کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • داستان روز اول (6+4 نکته درباره جامعه پذیری کارکنان در سازمان)
  • ۱۴۰ نیروی فنی جذب هنرستان‌های زنجان می‌شوند
  • اختتامیه دومین جشنواره ملی «دوست من کتاب» در همدان
  • برگزاری جشنواره سرود امید فردا در شاهرود
  • برگزاری چهل و دومین جشنواره فرهنگی - هنری «امید فردا» در همدان
  • باغ هنر با ۲ رویداد «امید فردا» و «تصویر یک پایان» آغاز شد
  • راه یافتگان جشنواره پرده‌خوانی و نقالی رضوی معرفی شدند